A La Carte

- Anbefales med kokk hjem

À la carte er fransk for på kartet, og refererer til en opplisting av tilgjengelige matretter på et spisested. Ved å bestille fra à la carte, kan kunden selv komponere sin egen fler-retters middag. Rettene inkluderer forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

Forretter

Hummersuppe

Hjemmelaget hummersuppe servert med grillet sjøkreps

Per pers: 145,-

undefined

Fylt Stange kylling m/mozzarella og koriander på vårsalat

Per pers: 115,-

Grillet kamskjell m/ruccola salat og tomatconfite, dampet
asparges, honning-balsamico vinaigrette og beurre blanc

Per pers: 122,-

Røkelaks carpaccio m/syltede grønnsaksjulienne og
manchego

Per pers: 118,-

Sesamstekt sjøkreps og kamskjell med jordskokkpuré og
vanilje demi-glace

Per pers: 175,-

Grillet sjøkreps, safranrisotto, servert med krabbesaus

Per pers: 165,-

Gåseleverterrine med kvedepuré, nøtter / aprikostoast
og ruccolasalat

Per pers: 215,-

Hovedretter

Grillet kyllingfilet m/skogsopp, søtpotetpuré, spinat og
rattepoteter servert m/gåseleversaus

Per pers: 279,-

Rødvinsmarinert oksefilet m/ristet portobellosopp,
sesongens grønnsaker, jordskokkpuré, timiansaus og
stekte poteter

Per pers: 345,-

Langtidsstekt urte- og honningpanert lammestek
servert med ratatouille, fløtegratinerte poteter og
lammesjy

Per pers: 309,-

Stekt reinsdyr m/skogsopp, blomkålkrem, sautert
villspinat og tyttebær, servert karamellisert eple med
røstipoteter og kremet saus

Per pers:365,-

Dessert

Pannacotta med bringebærcoulis og ferske bær

Per pers: 95,-

Gratinerte friske bær m/vaniljesabayonne og ristet nøtter

Per pers: 155,-

Sjokoladefondant m/espressosaus og skogsbær

Per pers: 125,-

Fruktsalat med vaniljeis

Per pers: 98,-

Crème Brulèe m/friske bær

Per pers: 115,-

Catering til Konfirmasjon, Bryllup?

- Bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon, sommerfest, julebord, eller bare en samling over et godt måltid. Hør med oss for catering i Bærum og omegn.