Meny & allergener
40 40 55 56
AKERSHUS GOURMET
Per pers: 398,-
Per pers: 425,-
Kalde varianter
Bruschetta med fresktomater, skinke og blåskimmelost
Fylt paprika m/feta ost, marinerte oliven og artisjokk
Frittata med tomat og spinat
Sitron marinert hvit asparges med tomatbønnesalat oggrillet paprika
Lefser med hjemmelaget taco
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Varme varianter
Lammekjøttboller i harissa-tomatsaus
Ristet chorizo m/ grønnsak på kremet hvitløk- ogspinatsausHvitløksristet scampi m/sjampinjong grønn currysaus
Braisert okse-ribbe m/pannestekte poteter
Kyllingklubber med chilimango og tandoorisaus
Ass. italienske oster
Brieboller med karbonadedeig og chili på spyd
Fylt paprika m/feta ost, marinert oliven og artisjokk
Marinerte amandine poteter m/norskt fenalår på spyd MelkVol-au-vent med chili-stekte scampi og estragon hvitsaus
Grillet oksefilet m/chorizo og ristede grønnsaker
Spanske kjøttboller m/middelhavs-ratatouille
Gratinert lammekoteletter m/honning og persille, kremethvitløk- spinatsausHvitløk ristet kongescampi m/ sjampinjong grønn currysaus
Ristet kreolsk lammepølse med blomkål og rød currytandoorisaus
Ristet chorizo m/ grønnsak på kremet hvitløk- ogspinatsausHvitløksristet kongescampi m/sjampinjong grønn currysaus
Focaccia og smør Gluten
Gratinert lammekoteletter m/honning og persille, kremethvitløk- spinatsausHvitløk ristet sjøkreps m/ sjampinjong grønn currysaus
Per pers: 476,-
Crudité m/dipp (div grønnsaker)
Croustini m/tomat og oliven
Fylt paprika
Vegetar pasta-salat m/korianderdressing
Grillet paprika m/manchego ost
Pinjekjerner og hvitløksolje
Spansk tortilla med potet
Krydderpolenta m/tomat, løk og oliven
Grillede assorterte grønnsaker m/urteolje
Braisert fennikel i sitronsirup
Glaserte søtpoteter m/chili og honning
Bulgursalat, provance tomatsalat, hummus, tzatziki og oliven
Dipper, brød og smør
Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershuscatering.no