Catering

- Vi gir deg den beste matopplevelsen

Kokk hjem

Det er mulig å bestille en 3-5 retters middag hjemme hos deg med våre profesjonelle kokker. Vi tar med all maten og utstyret, og det eneste du trenger å ha er tallerken og bestikk. Servitør kan også bestilles, men drikke må du skaffe selv. Maten lages basert på sesongens meny og vi lover å forlate kjøkkenet i bedre stand enn vi fant det. Med et kjøkken etter vanlig norsk standard kan vi servere alle mulige godsaker. Kokken kan også presentere retter om det ønskes.

A la carte & vegetar

À la carte er fransk for på kartet, og refererer til en opplisting av tilgjengelige matretter på et spisested. Ved å bestille fra à la carte, kan kunden selv komponere sin egen fler-retters middag. Rettene inkluderer forretter, hovedretter, desserter og tilbehør.Vi har satt sammen en nydelig 3-retters vegetarmeny og i tillegg tilbyr vi en fantastisk vegetar tapasbuffé.

Vi tilbyr også vegetariske erstatninger i andre menyer

Anbefales med kokk hjem.

 

Lunsj

Vi har mange typer lunsj, både kalde og varme,

for private og bedrifter.

Vi har også et fantastisk utvalg pålegg,

så her kan alle finne sin favoritt.

Koldtmat

I tillegg til 3 fantastiske koldtbord med et stort utvalg av retter tilbyr vi også koldt- og tapastallerken.

 Fingermat & Snitter

Vi har også et rikt utvalg av fantastisk og valgfritt pålegg til kanapeer og fingermat, og nydelige snitter i 2 kategorier

Helgrilling & Grillmat

Én av våre spesialiteter er grilling med grillhenger året rundt! Vi har både grilling av helt svin eller lam, og en stor og spennende grillmeny.

Her er alt du trenger for en større eller mindre utefest!

Vi stiller med grill og kokk, og både dere og gjestene kan slappe av mens kokken briljerer ved grillen.

Tapas & Vegetartapas

Vi har et stort utvalg av både kalde og varme tapasretter, samt gode vegetariske alternativer. Her finner du garantert noe for alle.

Gryter og salater

Vi har et godt utvalg av nydelige og smaksrike gryter og salater til enhver smak.
Alle våre gryter og salater blir levert med brød og tilbehør

Dessert & kaker

Se våre nydelige desserter.

 

Konfirmasjon

Har dere en konfirmant i huset?

Vi har en egen konfirmasjonsmeny med både kalde og varme retter som leveres klare for servering. Vi tar oss av all matlagingen slik at dere kan nyte dagen til det fulle sammen med konfirmant og gjester. Vi leverer til alt fra 6-500 gjester.

Bryllup

Vi har satt sammen en herlig kombinasjon av 3 anbefalte forretter, hovedretter og desserter til deres store anledning. Her vil dere også kunne bestille deres helt egen kokk til å komme og tilberede maten mens dere feirer med kjente og kjære.

Vil dere gjøre dagen litt ekstra spesiell?

Vi har noen fantastiske grillmenyer som passer perfekt til et sommerbryllup.

Vi stiller med grillhenger og kokk! Vi leverer til alt fra 10-500 gjester.

Les mer

Julebord

Skal dere ha julebord?

Vi har et stort utvalg av forskjellig julemat, med både julekoldtbord i flere kategorier,juletallerken, a la carte, juletapas mm. Vi leverer maten klar for servering til det tidspunkt som passer deg. Vi leverer alle dager hele året til alt mellom 6 og 500 personer.

Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershuscatering.no