Fingermat & Snitter
- Vi gir deg den beste matopplevelsen.
Fingermatbuffet 1
Per pers: 398,-
Fingermatbuffet 2
Per pers: 445,-
Kalde varianter
Vårull med kylling
Croustini m/landkylling og tzaziki
Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing
Paprika fylt m/fetaost
Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Varme varianter
Middelhavs-sufflé med kylling og ananas
Fylt laks med spinat og pinjekjerner
Honning og pepper glasert filet av and på spyd
Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd
Chilimarinert scampi på spyd
Kalde varianter
Stekte torsk-medaljong med sesamfrø
Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus
Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd
Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling
Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Fingermatbuffet 1
Per pers: 398,-
Fingermatbuffet 2
Per pers: 445,-
Varme varianter
Middelhavs-sufflé med kylling og ananas
Fylt laks med spinat og pinjekjerner
Honning og pepper glasert filet av and på spyd
Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd
Chilimarinert scampi på spyd
Varme varianter
Gratinerte kveite filet med hjemmelaget pesto
Kamskjell og scampi på spyd
Ristet kreolsk lammepølse med ratatouille på spyd
Kalvebrissel rullet med parmaskinke, fylt med aprikos,
nøtter og spisskål
Stange kylling m/ananas og paprika på spyd
Kalde varianter
Vårull med kylling
Croustini m/landkylling og tzaziki
Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing
Paprika fylt m/fetaost
Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Kalde varianter
Stekte torsk-medaljong med sesamfrø
Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus
Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd
Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling
Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Vårull med kylling
Croustini m/landkylling og tzaziki
Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing
Paprika fylt m/fetaost
Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Varme varianter
Middelhavs-sufflé med kylling og ananas
Fylt laks med spinat og pinjekjerner
Honning og pepper glasert filet av and på spyd
Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd
Chilimarinert scampi på spyd
Fingermatbuffet 2
Per pers: 445,-
Kalde varianter
Stekte torsk-medaljong med sesamfrø
Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus
Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd
Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling
Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershuscatering.no
Snitter
5 stk Per pers: 198,-
Røkelaks med eggerøre og sesamfrø
Håndpillede reker med Aioli og sitron
Roastbiff med kapers, remulade og cornichons
Karbonade med stekt løk, tomat og agurk
Brie med hjemmelaget tomatmarmelade og jordbær
Serveres på Viking Villmarks Brød
Gluten, hvetemel, sammalt
hvete, byggmel, maltede
hveteflak, hvetekli, rugmel,
linfrø, sesamfrø
Luksussnitter
5 stkPer pers: 209,-
Håndpillede reker m/ sjøkreps, aioli og sitron Skalldyr,
Grillet landkylling m/calypso, ananas og jordbær
Roastbiff med kapers-remulade og cornichons
Norsk fenalår med Mozzarella og soltørket tomater Melk
Røkelaks med eggerøre og sesamfrø
Serveres på Viking Villmarks Brød
Gluten, hvetemel, sammalt
hvete, byggmel, maltede
hveteflak, hvetekli, rugmel,
linfrø, sesamfrø