TAPAS & FINGERMAT

- Vi gir deg den beste matopplevelsen

Fingermatbuffet 1

Per pers: 398,-

Fingermatbuffet 2

Per pers: 445,-

Kalde varianter

Vårull med kylling


Croustini m/landkylling og tzaziki


Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing


Paprika fylt m/fetaost


Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)


Focaccia og smør

Varme varianter

Middelhavs-sufflé med kylling og ananas


Fylt laks med spinat og pinjekjerner


Honning og pepper glasert filet av and på spyd


Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd


Chilimarinert scampi på spyd

Kalde varianter

Stekte torsk-medaljong med sesamfrø


Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus


Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd


Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling

Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost

 

Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)

 

Focaccia og smør

Varme varianter

Gratinerte kveite filet med hjemmelaget pesto


Kamskjell og scampi på spyd


Ristet kreolsk lammepølse med ratatouille på spyd


Kalvebrissel rullet med parmaskinke, fylt med aprikos,
nøtter og spisskål


Stange kylling m/ananas og paprika på spyd

Koldtbord & Buffeer

Tradisjonelt Koldtbord

Per pers: 396,-

Røkelaks m/eggerøre og asparges


Urtebakt ørretfilet m/pepperrotkrem


Grillet saftig kyllinglår m/karridressing og waldorfsalat 


Roastbiff m/fransk potetsalat 


Husets karbonader m/stekt løk 


Pastasalat med marinerte tika kylling
Ass. dressinger (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)

Ass. nystekt brød og smør

Luksuskoldtbord

Per pers: 585,-

Pesto gratinerte ½ hummer 


Grillet scampi


Nøttebakt ørretfilet 


Scampi, kamskjell og grønnskjell på spyd


Rosmarinstekt indrefilet av okse


Italiensk spekemat m/hjemmelaget pesto 


Modne oster m/ garnityr og kjeks 


Pastasalat med marinerte tika kylling


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)

Ass. nystekt brød og smør

Spekebuffet

Per pers: 360,-

Ass. norske spekepølser


Fenalår


Rødvinssalami


Chorizopølse


Serransoskinke


Eggerøre, fransk potetsalat, olivensalat og waldorfsalat


Dipper


Flatbrød, smør og ass. nystekt brød

Fingermatbuffet 1

Per pers: 398,-

Fingermatbuffet 2

Per pers: 445,-

Kalde varianter

Vårull med kylling


Croustini m/landkylling og tzaziki


Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing


Paprika fylt m/fetaost


Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)


Focaccia og smør

Varme varianter

Middelhavs-sufflé med kylling og ananas


Fylt laks med spinat og pinjekjerner


Honning og pepper glasert filet av and på spyd


Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd


Chilimarinert scampi på spyd

Kalde varianter

Stekte torsk-medaljong med sesamfrø


Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus


Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd


Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling

Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost

 

Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)

 

Focaccia og smør

Varme varianter

Gratinerte kveite filet med hjemmelaget pesto


Kamskjell og scampi på spyd


Ristet kreolsk lammepølse med ratatouille på spyd


Kalvebrissel rullet med parmaskinke, fylt med aprikos,
nøtter og spisskål


Stange kylling m/ananas og paprika på spyd

Tapasbuffet 1

Per pers: 398,-

Tapasbuffet 2

Per pers: 425,-

Kalde varianter

Bruschetta med fresktomater, skinke og blåskimmelost 


Fylt paprika m/feta ost, marinerte oliven og artisjokk 


Frittata med tomat og spinat 


Sitron marinert hvit asparges med tomatbønnesalat og
grillet paprika


Lefser med hjemmelaget taco 


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)


Focaccia og smør

Varme varianter

Lammekjøttboller i harissa-tomatsaus


Ristet chorizo m/ grønnsak på kremet hvitløk- og
spinatsaus

Hvitløksristet scampi m/sjampinjong grønn currysaus 


Braisert okse-ribbe m/pannestekte poteter


Kyllingklubber med chilimango og tandoorisaus

Kalde varianter

Ass. italienske oster


Brieboller med karbonadedeig og chili på spyd


Fylt paprika m/feta ost, marinert oliven og artisjokk 


Marinerte amandine poteter m/norskt fenalår på spyd Melk
Vol-au-vent med chili-stekte scampi og estragon hvitsaus 


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)


Focaccia og smør

Varme varianter

Grillet oksefilet m/chorizo og ristede grønnsaker


Spanske kjøttboller m/middelhavs-ratatouille


Gratinert lammekoteletter m/honning og persille, kremet
hvitløk- spinatsaus

Hvitløk ristet kongescampi m/ sjampinjong grønn currysaus 


Ristet kreolsk lammepølse med blomkål og rød curry
tandoorisaus

Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershusgourmet.no