TAPAS & FINGERMAT
- Vi gir deg den beste matopplevelsen
Fingermatbuffet 1
Per pers: 398,-
Fingermatbuffet 2
Per pers: 445,-

Kalde varianter
Vårull med kylling
Croustini m/landkylling og tzaziki
Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing
Paprika fylt m/fetaost
Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør

Varme varianter
Middelhavs-sufflé med kylling og ananas
Fylt laks med spinat og pinjekjerner
Honning og pepper glasert filet av and på spyd
Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd
Chilimarinert scampi på spyd

Kalde varianter
Stekte torsk-medaljong med sesamfrø
Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus
Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd
Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling
Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Koldtbord & Buffeer
Tradisjonelt Koldtbord
Per pers: 396,-
Røkelaks m/eggerøre og asparges
Urtebakt ørretfilet m/pepperrotkrem
Grillet saftig kyllinglår m/karridressing og waldorfsalat
Roastbiff m/fransk potetsalat
Husets karbonader m/stekt løk
Pastasalat med marinerte tika kylling
Ass. dressinger (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)
Ass. nystekt brød og smør
Luksuskoldtbord
Per pers: 585,-
Pesto gratinerte ½ hummer
Grillet scampi
Nøttebakt ørretfilet
Scampi, kamskjell og grønnskjell på spyd
Rosmarinstekt indrefilet av okse
Italiensk spekemat m/hjemmelaget pesto
Modne oster m/ garnityr og kjeks
Pastasalat med marinerte tika kylling
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)
Ass. nystekt brød og smør
Fingermatbuffet 1
Per pers: 398,-
Fingermatbuffet 2
Per pers: 445,-

Kalde varianter
Vårull med kylling
Croustini m/landkylling og tzaziki
Lefserull med fenalår, ruccola og mangodressing
Paprika fylt m/fetaost
Marinerte asparges rullet i parmaskinke og gruyèreost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør

Varme varianter
Middelhavs-sufflé med kylling og ananas
Fylt laks med spinat og pinjekjerner
Honning og pepper glasert filet av and på spyd
Spanske kjøttboller og soltørket tomat på spyd
Chilimarinert scampi på spyd

Kalde varianter
Stekte torsk-medaljong med sesamfrø
Vol-au-vent med chili stekte scampi og estragon hvitsaus
Bacon rullet hjortefilet og pepperstekt eple på spyd
Mini smørdeig fylt med egg, kapers og kylling
Gratinerte sjampinjong med blåskimmelost
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Tapasbuffet 1
Per pers: 398,-
Tapasbuffet 2
Per pers: 425,-
Kalde varianter
Bruschetta med fresktomater, skinke og blåskimmelost
Fylt paprika m/feta ost, marinerte oliven og artisjokk
Frittata med tomat og spinat
Sitron marinert hvit asparges med tomatbønnesalat og
grillet paprika
Lefser med hjemmelaget taco
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Varme varianter
Lammekjøttboller i harissa-tomatsaus
Ristet chorizo m/ grønnsak på kremet hvitløk- og
spinatsaus
Hvitløksristet scampi m/sjampinjong grønn currysaus
Braisert okse-ribbe m/pannestekte poteter
Kyllingklubber med chilimango og tandoorisaus
Kalde varianter
Ass. italienske oster
Brieboller med karbonadedeig og chili på spyd
Fylt paprika m/feta ost, marinert oliven og artisjokk
Marinerte amandine poteter m/norskt fenalår på spyd Melk
Vol-au-vent med chili-stekte scampi og estragon hvitsaus
Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, hummus)
Focaccia og smør
Varme varianter
Grillet oksefilet m/chorizo og ristede grønnsaker
Spanske kjøttboller m/middelhavs-ratatouille
Gratinert lammekoteletter m/honning og persille, kremet
hvitløk- spinatsaus
Hvitløk ristet kongescampi m/ sjampinjong grønn currysaus
Ristet kreolsk lammepølse med blomkål og rød curry
tandoorisaus
Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershusgourmet.no